Despre noi

IMG_2540

Proiect românesc

Vellum Design este un proiect 100% românesc născut din dorința de a crea frumos și sustenabil obiecte decorative și funcționale. Covoarele noastre sunt potrivite pentru orice fel de spațiu.

Mai ales pentru locuri dragi care ne definesc și răspund la nevoile noastre complexe de confort și de plăcere estetică și chiar senzorială. Fiecare covor din gamă este manufacturat cu precizie și grijă.

 

La cerere, dimensiunile bucăților se pot croi mai mici sau mai mari.

 

Modelele prezentate vor decora elegant, discret și cu bun gust orice tip de spațiu, de la zone de living și dormitor, până la birouri sau chiar holuri. Ele pot completa atât o paletă de culori naturale, cât și una mai curajoasă. Datorită unicității materialului, covoarele din păr de vită sunt potrivite pentru pardoseli încălzite.

 

Recomandăm să oferiți fiecărei piese destul spațiu de respiro pentru a-i pune în lumină designul și detaliile atent realizate.

 

Procesul rafinat de manufactură contribuie la efectul stilistic. Experiența echipei se recunoaște în detalii și aduce un plus de distincție fiecărei piese.

 

Covoarele din portofoliu prezintă modele geometrice atrăgătoare și sunt disponibile într-o varietate de forme standard sau pot fi realizate la comandă.

Tradiție și inovație

Am ales pielea de vită pentru naturalețea, durabilitatea și calitatățile ei unice și autentice. Pentru că nu există două bucăți de piele identice, cum nu există nici doi oameni la fel. Cromatica și textura diferită a fiecărei bucăți ne inspiră să creem obiecte unice, așa cum s-au creat din timpuri străvechi în Transilvania, zonă cu vechi tradiții meșteșugărești, folosind materiale atent selectate, tehnologii și design de ultimă generație.

Sustenabil

Munca noastră completează un stil de viață sustenabil prin care nimic din sacrificiul animalelor pentru hrană nu e lăsat să se risipească.

Lucrăm cu atenție

Lucrăm cu loturi mici și multă atenție, inclusiv dimensiuni și culori personalizate la cererea clienților noștri. Ei se pot bucura astfel de un produs de lux accesibil care devine, în timp, prin utilizare cotidiană, un obiect elegant unic, parte din aspiraționalul trend vintage.

 

Pe viitor ne dorim să proiectăm inclusiv mici colecții de mobilier și tapiserii din aceste prețioase bucăți de piele. Deoarece pielea de vită transformată prin amprenta noastră devine un produs elegant care este practic și ușor de întreținut și care se îmbină coerent cu toate stilurile de design.

Updating…
  • Niciun produs în coș.